Om oss

I mitten på 90-talet startade KynnefjällsNatur och i starten började vi med att hyra ut stugor och att arrangera mindre konferenser. Vi tog också emot gäster som kom för jakt- och fiskeresor. Vi har fortfarande kvar de två första stugorna och vi har byggt 12 dubbelrum som alla håller hotellstandard. KynnefjällsNatur är ett familjeföretag som just nu drivs av första och andra generationen, men gården har varit i släktens ägo i hela fem generationer.

Vi som äger KynnefjällsNatur, Leif och Mona, bor och arbetar på gården. Leif är utbildad eltekniker och lokförare, och han har även utbildning inom natur och skog. Mona är utbildad socialpedagog och har tidigare arbetat inom vård och omsorg.

Kynnefjälls djur- och naturliv är fantastiskt rikt. Att se efter och sköta mark, djur och natur inför kommande generationer av våra absolut starkaste drivkrafter. Vi vill gärna att fler inser naturens värde och tillgång för människans kropp och själ.

Vi vet vad vi gör

För oss är bemötandet viktigt. Vi hjälper dig gärna att anpassa ditt besök hos oss efter dina önskemål oavsett om du kommer hit för en konferens, ett kalas eller för en jaktresa.

Vi jobbar med naturen som bas och vi erbjuder alla våra gäster både konferenser och aktiviteter i naturen. Att kunna erbjuda olika aktiviteter i kombination med både arbete och avkoppling är A och O, och genom att vi erbjuder behovsanpassade paket är vi övertygade om att du kommer att trivas riktigt bra hos oss.

”Vårt mål är att kunna få fler personer att känna lugn och harmoni i hjärta och sinne hos oss på Kynnefjälls Natur, oavsett om man är här som gäst eller som personal”