Grupper

Bröllop, student eller kalas.

Vi ger gärna förslag på meny och tips på festens upplägg.

Fira jubileum eller släktkalas!

– med eller utan övernattning

Fördelarna med att ha släktkalaset på KynnefjällsNatur är många!

Restaurangen och allt vårt boende ligger i markplan och passar därmed de allra yngsta som de allra äldsta i sällskapet eftersom det också är handikappanpassat. Barnen kan springa fritt inomhus och utomhus utan att man behöver oroa sig för trafikerade vägar. Vi har tillgång till både Wi-Fi och TV om barnen skulle bli lite trötta på kvällen. Det finns stora gräsytor som är perfekt för barnen att leka på och passande även för den stora släktfejden och aktiviteten – ”Kynnefjällskampen”. Vill man inte ha aktiviteter med ledare så tipsar vi om att hålla i en egen Minitrekamp.

Kontakta oss och vi delar gärna med oss av goda tips och råd och hjälper er gärna att hitta lekar och aktiviteter och en meny som passar just er grupp!

Föreningar

Förlägg ert styrelse-/årsmöte här och få ett pris per person för middag på buffé, kaffe och kaka och liknande. Eller koka eget kaffe i gästköket om ni hyr lokalen ”Krubban”.

Årsmöte på ”Logen”

Projektor i taket med storbild, samt trådlös mikrofon finns att tillgå.
Plats till drygt 100 personer i biosittning.

Årsmöte på ”Magasinet”

50 tums väggmonterad TV, HDMI-kabel
Plats till ca. 30-40 personer i biosittning.

Årsmöte i ”Krubban”

Möjlighet att hyra ”Krubban” med kök, TV, WC och dusch, bord och stolar (plats till 24p) finns. Ni får en egen nyckel och rår er helt själva, fixar ert eget fika.

Aktiviteter

Vi har aktiviteter till de flesta prisnivåer och svårighetsgrader. Antingen får ni tillgång till vår ”Minitrekamp” och håller i aktiviteter själva eller så hjälper vi till med handledning i allt ifrån frågequiz till kanotpaddling.

Busslunch

Här finns gott om plats för bussar att både parkera och vända. Vi erbjuder allt från en enkel lunch till lunch kombinerat med enklare aktiviteter och guidad tur till Rädda Kynnefjällssstugan som ligger lite längre upp på Kynnefjäll.

Kontakta oss och vi skickar er vår lunchmeny där ni kan välja en rätt som vi serverar på buffé inkl. grönsaker, smör, hårt bröd och måltidsdryck.

Pris

135kr/p (minst 15 personer)

Barnkalas

På KynnefjällsNatur kan barnen springa fritt på stora gräsytor, perfekta för lekar. Låna gärna våra bollar, frisbee och rockringar.

Speciellt uppskattat brukar vara möjligheten för barnen att springa runt och leka (både inomhus och utomhus) utan att vara rädd för bilar och trafik. Den stora gräsmattan passar utmärkt för diverse kalaslekar.

”Krubban” är en perfekt liten lokal för barnkalas, den ligger i huvudbyggnaden men ändå avskilt så att barnen får en egen kalaslokal med 24 sittplatser, toalett och ett fullutrustat kök som ligger i direkt anslutning.

Antingen så ordnar ni själva med det ni vill bjuda på eller så kan vi leverera vid önskad tidpunkt, så får ni mer tid över till lek och bus!

Krubban – dagshyra 11.00-17.00: 800kr

Kurser och läger

Vi har haft många olika grupper här hos oss. Yogakurser, hundkurser, skolresor, körläger, Retreatkurser, m.fl
Välkomna ni också!