Hundar i rum eller stuga

ill KynnefjällsNatur är hundar varmt välkomna. Vi har härliga vandringsleder och grusvägar som passar utmärkt för hundar och dess ägare. Hunden är också välkommen in i vår restaurang om det skulle underlätta för er. Säg till direkt vid ankomst så visar vi er gärna till ett lämpligt bord för er och er hund.

Det är viktigt att ni som hundägare respekterar övriga gäster genom att bl.a plocka upp efter er hund samt se till att era fyrfota vänner inte vistas i möbler eller sängar.

Första natten vid bokning av rum har vi ett tillägg på 100kr/djur, resterande nätter 50kr/djur och natt. Vid bokning av stuga tillkommer ingen extra avgift p.g.a att där är självhushåll och att ni städar själva.

Hundar i B&B-rum

Det är tillåtet att ta med sig hund i de flesta av våra rum. Det är viktigt att meddela oss vid bokning så ni inte råkar få ett rum där pälsdjur inte är tillåtna. Vi tar ut en extra städavgift om man tar med sig pälsdjur i något av våra rum där slutstädning ingår.

Pris: Första natten 100kr/djur, resterande nätter 50kr/djur och natt.

Hundar i Stuga eller Loftet

Om man tar med sig hund i någon av våra stugor eller i Loftet tar vi inte ut någon extra avgift eftersom gästerna ansvarar för städning av stugan själva vid avfärd.

Pris: 0kr