Stugor

Våra två timmerstugor med självhushåll erbjuder 5 bäddar vardera. Under högsäsong på sommaren har restaurangen öppet mer regelbundet och det brukar gå att köpa både frukostbuffé och dagens rätt på kvällen om ni inte vill nyttja stugornas egna pentryn. Kontakta oss och undersök restaurangens öppettider under just er vistelse och förboka senast dagen före. Städning i stugorna ingår inte i stughyran utan utförs på egen hand med hjälp av städartiklarna i stugan. Vill ni inte städa själva? Köp då slutstädning av oss. Boka slutstädning i förväg om så önskas eller beställ vid ankomst. Pälsdjur är välkomna i båda stugorna utan extra kostnad och det lugna området lämpar sig ypperligt för både djur och barn.

Ugglebo

5 bäddar
Tre bäddar fördelat på de två sovloften och två enkelsängar i bäddsoffa. Här finns dusch, toalett och torkskåp samt köksavdelning kyl, frys, kaffebryggare och mikrovågsugn. Öppen spis. Nedre plan är handikappanpassat. Städning görs på egen hand med hjälp av städartiklarna i stugan. Vill ni inte städa själva? Köp då slutstädning av oss. Boka gärna städning i förväg om så önskas eller beställ vid ankomst. Stugan fick sitt namn efter ugglan som valde att flytta in i skorstenen när stugan var nybyggd.

Stabburet

5 bäddar
Nedre plan: dusch, toalett, hall, sovrum med våningssäng. Övre plan: vardagsrum med bäddsoffa och braskamin, kokvrå, kylskåp, kaffebryggare, mikro, sovrum med dubbelsäng. OBS! Våra stugor är gedigna timmerhus och på grund av sättningar i stugan så har vår äldsta stuga ”Stabburet” blivit aningen skev. Vi planerar att åtgärda detta samt renovera stugan vintern 2019/2020.

Hundar i rum eller stuga

Till KynnefjällsNatur är hundar varmt välkomna. Vi har härliga vandringsleder och grusvägar som passar utmärkt för hundar och dess ägare. Läs mer om vilka av våra boenden där hundar följer med utan kostnad och vilka vi tar ut en extra städavgift för.