B&B

Bo med naturen runt husknuten och njut av alla moderna bekvämligheter. Hos oss har du upp till 100 Mbit Wifi i alla våra logier och lokaler. Våra Bed & Breakfast rum och stugor med självhushållning ligger i skogen längst en upplyst grusväg med gångavstånd till reception och restaurangen. Ta gärna med din hund, omgivningarna är fantastiska för hundpromenader. Vi har flera rum och stugor där det är tillåtet med pälsdjur.

Under högsäsong på sommaren serveras en frukostbuffé i restaurangen, övriga delar av året finns frukosten i gästköket om inget annat avtalats.

Rummen

Vi har 12 rum, alla med sitt eget tema. I varje rum finns egen toalett med dusch, två enkelsängar, vattenkokare, kylskåp och en stöveltork. Priserna inkluderar alltid frukost, sänglinne, handdukar och slutstädning. Rummen ligger i annex mitt i naturen ca. 800 meter ifrån huvudbyggnaden. Ta er dit med bil eller till fots utmed en upplyst grusväg.

Restaurang

Under högsäsong på sommaren serveras en frukostbuffé kl. 08.00-10.00 för våra gäster. På kvällen serveras även dagens rätt kl. 19.00 (skall förbokas senast dagen före)

Restaurangen har viltkött som specialitet och serverar därförar ofta och gärna viltkött direkt från Kynnefjäll.

Omgivningar

Själva fjället Kynnefjäll är ca. 1 mil bred och 2 mil lång. Vår anläggning är belägen vid foten av den syd-östra sidan där Örekilsälven ringlar sig utmed fjällsidan som avgränsare. Örekilsälven mynnar därefter ut i Kärnsjön som dessutom fungerar som vattenreservoar till Lysekil.

Utforska gärna Kynnefjäll via alla vandringsleder som ligger som ett nät över fjället, där Bohusleden går rätt igenom som en ådra.

Hundar i rum eller stuga

Till KynnefjällsNatur är hundar varmt välkomna. Vi har härliga vandringsleder och grusvägar som passar utmärkt för hundar och dess ägare. Läs mer om vilka av våra boenden där hundar följer med utan kostnad och vilka vi tar ut en extra städavgift för.