Om oss

I mitten på 90-talet startade KynnefjällsNatur och i starten började vi med att hyra ut stugor och att arrangera mindre konferenser. Vi tog också emot gäster som kom för jakt- och fiskeresor. Vi har fortfarande kvar de två första stugorna och vi har byggt 12 dubbelrum som alla håller hotellstandard. KynnefjällsNatur är ett familjeföretag som just nu drivs av första och andra generationen, men gården har varit i släktens ägo i hela fem generationer.

Vi som äger KynnefjällsNatur, Leif och Mona, bor och arbetar på gården. Leif är utbildad eltekniker och lokförare, och han har även utbildning inom natur och skog. Mona är utbildad socialpedagog och har tidigare arbetat inom vård och omsorg.

”Jag åkte hit med min familj och vi alla älskar att vara ute och vandra och vi har aldrig varit mer nöjda med en resa. En mycket avslappnande resa med riktigt god mat! Vi testade även bäversafari – rekommenderas varmt!”

Hanna Lindholm

”Vi kombinerade nytta med nöje och åkte till kynnefjällsnatur på företagsresa. Det var perfekt att kunna ha konferens så nära naturen och att sedan kunna ge sig ut på jakt!”

Micke Salming

Vi vet vad vi gör

För oss är bemötandet viktigt. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy din resa, oavsett om du kommer hit för en konferens, ett kalas eller för en jaktresa.

Vi jobbar med naturen som bas och vi erbjuder alla våra gäster både konferenser och aktiviteter i naturen. Att kunna erbjuda olika aktiviteter i kombination med både arbete och avkoppling är A och O, och genom att vi erbjuder skräddarsydda paket är vi övertygade om att du kommer att trivas riktigt bra hos oss.

“Vårt mål är att kunna få fler personer att känna lugn och harmoni i hjärta och sinne hos oss på KynnefjällsNatur, oavsett om man är här som gäst eller som personal”