Aktiviteter är alltid ett uppskattat inslag på en konferens/kickoff

I kontrast till lugnet och stillheten uppe på Kynnefjäll så kan vi erbjuda spännande, fartfyllda och nytänkande konferenser för både mindre och medelstora grupper.

Utmaning leder till utveckling och utmaning ser ut på olika sätt utifrån vem man är. Med hjälp av våra erfarna aktivitetsledare så kan man uppnå olika syften vid valet av och upplägget av företagsaktiviteter;

Stärka gemenskapen, teambuilding
Introducera nya medarbetare
Skapa riktigt roliga minnen
Testa något ni aldrig gjort förut
Vi kan hjälpa er med ett upplägg som passar era syften precis. Vi är flexibla, och nöjda först när ni är det!

Dagkonferens

Passa på att njuta av omgivningarna och kombinera nytta med nöje. Bli serverad läckra måltider med fokus på vilt och närproducerat i vackra och rogivande omgivningar. Välj antingen våra Standard- eller Plusalternativ.

Komplettera gärna med en av alla våra aktiviteter. T. ex Kynnefjällskampens 3- eller 5-kamp.

Övernattningskonferens

Att övernatta i våra rum är en upplevelse i sig. De är belägna i en glänta i skogen några hundra meter ifrån receptionen, omgivna utav skog, djurliv och vatten. På morgonkvisten kan ni antingen ta bilen eller promenera ner genom skogen till restaurangen och avnjuta er frukostbuffé. Välj vårt Standard- eller Plusalternativ.

Företagsaktiviteter

Detta är ett av våra mest mångsidiga och populära konferensupplägg!
Välj om ni vill ha en tre- eller femkamp, inom- eller utomhus? Fysiskt krävande aktiviteter, tankenötter eller en kombination av dem båda.
Varför inte krydda med lite extra spänning, välj till Lerduveskytte eller Flottrace (på era egentillverkade flottar).

Tid: 1 -3 timmar är vanligt, beroende på era val av aktiviteter. Vi delar gärna upp Kynnefjällskampen på för- och eftermiddagen om ni vill ha flera ”bensträckare” under er mötestid. Allt är möjligt!

Bryt gärna tystheten, lugnet och stillheten uppe på Kynnefjäll. Frisk luft och ett gott skratt är givna inslag på våra konferenser