Restaurang

Restaurangen Logen serverar vällagad mat från grunden och vår specialitet är vilt, bär och svamp från Kynnefjälls egna skogar. Logen har öppet varje dag under högsäsongen på sommaren. Då serveras en frukostbuffé mellan kl 08.00-9.00. Senare på kvällen serveras dagens rätt kl. 18.00. Alla måltider behöver förbokas senast dagen före.

Restaurangen öppnar även övrig tid på året för bokade grupper. Vid förfrågningar från enstaka personer har vi löst det så att vi lagar maten i vårt restaurangkök sedan får gästen själv färdigställa eller värma det sista i ”Krubban” vårt gästkök. Kontakta oss för information gällande just din bokning.

En, två eller trerätters middag

Kontakta oss gärna och vi sänder er menyn. Komponera ihop er egen meny med rätter som passar både smak och plånbok. OBS! Vi är tacksamma för om hela sällskapet väljer en och samma maträtter, med undantag för ev. specialkost.

Busslunch

Här finns gott om plats för bussar att både parkera och vända. Vi erbjuder allt från en enkel lunch till lunch kombinerat med enklare aktiviteter och guidad tur till Rädda Kynnefjällssstugan som ligger lite längre upp på Kynnefjäll.

Kontakta oss och vi skickar er vår lunchmeny där ni kan välja en rätt som vi serverar på buffé inkl. grönsaker, smör, hårt bröd och måltidsdryck.

Pris: 135kr/p (minst 15 personer)

Catering

Vi lagar mat för avhämtning. Kontakta oss för mer information