Hundar

Hundar är hjärtligt välkomna till oss på KynnefjällsNatur.  hundar välkomna överallt på anläggningen, både i stugor, rum och till och med i vår restaurang.

Våra slingriga grusvägar spännande skogar och öppna ängar är perfekta för hundar, deras hussar och mattar.
Alla rum och stugor ligger mitt i skogen längs en upplyst grusväg med gångavstånd till reception och restaurang. Rummen är dessutom byggda i markplan med en egen ingång och är inredda med olika teman.
Låna gärna en karta över våra vandringsleder eller vandra i Kynnefjälls naturreservat som ligger en bit ifrån vår anläggning.

Vi har dock ett ”allergirum” där pälsdjur inte får lov att vistas. Därför är det jätteviktigt att ni meddelar oss om ni tar med hunden så att ni får rätt rum.

Med frihet kommer såklart ansvar. Hundar får inte vistas i soffor eller sängar. Viktigt är också att plocka upp efter sin hund. Många är vi som vandrar lederna och promenadstigarna. Hundägare eller ej, man vill slippa få skit på sina skor!

Hunden kopplad?  speciellt under hundförbudet 1 mars-20 augusti. Vi har många söta djurbebisar i naturen på Kynnefjäll denna tiden på året, respektera dem.
Ha även hunden kopplad om det finns risk att den springer fram oönskad till andra människor. I övrigt gäller sunt förnuft.

Pris i B&B-rum: Vi  har ett tillägg på 100kr/djur och natt (om ingenting annat avtalats)

Pris i Stuga och Loftet: Vid bokning av stuga tillkommer ingen extra avgift p.g.a att där är självhushåll och att ni städar själva. (om ingenting annat avtalats)