Konferenser

Vi har många års erfarenhet och hjälper er gärna att planera ert möte och allt omkring. Aktiviteter kan till exempel ha många olika syften förutom att bara skapa riktigt roliga minnen tillsammans – Vi hjälper Er att välja aktiviteter som passar just ert syfte.

Dagkonferens

Passa på att njuta av omgivningarna och kombinera nytta med nöje. Bli serverad läckra måltider med fokus på vilt och närproducerat i vackra och rogivande omgivningar. Välj antingen våra Standard- eller Plusalternativ.

Komplettera gärna med en av alla våra aktiviteter. T. ex Kynnefjällskampens 3- eller 5-kamp.

Övernattningskonferens

Att övernatta i våra rum är en upplevelse i sig. De är belägna i en glänta i skogen några hundra meter ifrån receptionen, omgivna utav skog, djurliv och vatten. På morgonkvisten kan ni antingen ta bilen eller promenera ner genom skogen till restaurangen och avnjuta er frukostbuffé. Välj vårt Standard- eller Plusalternativ.

Aktiviteter för grupper

Vi har en stor bredd på aktiviteterna. Vi anpassar valet av aktiviteter utifrån varje grupps önskemål och väger in allt från årstid, storlek på grupp och eventuella mål med aktiviteterna.
Välj om ni vill ha en tre- eller femkamp, inom- eller utomhus? Fysiskt krävande aktiviteter, tankenötter eller en kombination av dem båda.
Varför inte krydda med lite extra spänning, välj till Lerduveskytte eller Flottrace (på era egentillverkade flottar).

Bryt gärna tystheten, lugnet och stillheten uppe på Kynnefjäll. Frisk luft och ett gott skratt är givna inslag på konferenser hos oss.