Tre- & femkamp

– är ett av våra mest mångsidiga och populära aktivitetsupplägg!

Välj om ni vill ha en tre- eller femkamp, inom- eller utomhus? På egen hand eller med aktivitetsledare? Fysiskt krävande aktiviteter, tankenötter eller en kombination av dem båda.
Varför inte krydda med lite extra spänning, välj till Lerduveskytte, friluftsaktiviteter eller Flottrace (på era egentillverkade flottar).

Tid: 1 -3 timmar är vanligt, beroende på era val av aktiviteter.

Kontakta oss gärna för mer information, priser och en skräddarsydd tre-eller femkamp med grenar anpassat just för dig och ditt gäng!

Kynnefjällskampen

Tre- och femkamp

Vi anpassar grenarna i Kynnefjällskampen i samråd med er, efter varje grupps önskemål och förutsättningar. Vissa grenar är mer lämpliga än andra, beroende på årstid, gruppens storlek, fysiska kapacitet och vad ni önskar att uppnå? Vill ni t.ex ha många teambuilding grenar eller är ni redan ett väl sammansvetsat gäng som endast vill ha en spännande vistelse och roliga minnen?
OBS alla våra aktiviteter måste förbokas!

Minitrekamp – Kynnefjälls svar på minigolf

Här kan du och dina vänner på egen hand tävla i en liten tre-kamp. Välj tre av aktiviteterna listade. Ni hämtar och lämnar aktiviteterna i receptionen och får tillgång till dem i ca 1½ timmes tid.