Skytte

Här presenterar vi några av våra skytteaktiviteter. Vi kombinerar ofta skytte med våra övriga aktiviteter för en skräddarsydd tre- eller femkamp. Om ni är en större grupp eller ett företag, vänligen kontakta oss för prisförslag/offert. Ni kan även kombinera aktiviteter med övernattning och gemensam grillning utomhus eller med en bit mat i vår restaurang!

Viltmålsskytte

På vår viltmålbana tränar du på löpande viltmål för hare, vildsvin och älg. Banan är en korthållsbana, 50 meter.

Tillsammans med en utbildad instruktör kan både erfarna jägare såväl som nybörjare skjuta på vår bana.

Pris: Kontakta oss för kostnadsförslag.

Lerduveskytte

Här skjuter ni med hagelgevär. På din signal kastas en lerduva iväg i luften och då har du en liten stund på dig att sikta och träffa innan den slår i marken. Tidsåtgång: 1-2 timmars skytte under handledning.

Trekamp i miniskytte

Här kan du och dina vänner på egen hand tävla i en liten tre-kamp. Vår ordinarie Minitrekamp innehåller flera prickskyttegrenar, välj tre av dem och voila så har du Trekamp i miniskytte.  Ni hämtar och lämnar aktiviteterna i receptionen och får tillgång till dem i ca 1½ timmes tid samt instruktioner.

Bågskytte – laporte archery

Laporte Archery – ”A new game is born”. Vi är ägare till en av Sveriges tre kastare för bågskytte mot rörliga mål. Denna sport och jaktform börjar bli mycket populär i Europa.